Web Analytics

Gezondheid mannen

Gezondheid mannen

Houd je hart gezond deze herfstNu het weer begint af te koelen en de bladeren van kleur beginnen te veranderen, is het belangrijk om niet te vergeten voor je gezondheid te zorgen. Dat het weer kouder wordt betekent niet dat je op je hoede kunt zijn als het gaat om de gezondheid van je hart. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn hartaandoeningen de belangrijkste doodsoorzaak voor mannen in de Verenigde Staten Daarom is het zo belangrijk om deze herfst stappen te ondernemen om je hart gezond te houden. Hier zijn een paar tips

- Laat je regelmatig controleren en screenen. Het is belangrijk om regelmatig naar je dokter te gaan, ook als je je gezond voelt.

Die kan je helpen eventuele problemen in een vroeg stadium op te sporen. Ze kunnen je ook persoonlijk advies geven over hoe je gezond kunt blijven op basis van je individuele risicofactoren. - Eet een gezond dieet.

Dit is vooral belangrijk in de herfstmaanden als er zoveel verleidelijke vakantietraktaties zijn. Maar weersta de verleiding om je te buiten te gaan en blijf bij het eten van veel fruit, groenten en volle granen. En beperk je inname van zout en verzadigd vet - Kom in beweging.

Bewegen is goed voor de gezondheid van je hart, dus zorg ervoor dat je de meeste dagen van de week minstens 30 minuten matig beweegt. Als je geen volle 30 minuten in één keer kunt doen, is dat niet erg - 3 sessies van 10 minuten werken net zo goed. Zoek een activiteit die je leuk vindt, zodat de kans groter is dat je het volhoudt. Wandelen, fietsen, zwemmen en dansen zijn allemaal goede opties - Stop met roken. Als je rookt is stoppen een van de beste dingen die je kunt doen voor de gezondheid van je hart. Praat met je arts over manieren om te stoppen die voor jou zouden kunnen werken. En vergeet het meeroken niet - dat is net zo schadelijk als zelf roken, dus vermijd waar mogelijk de omgeving van rokende mensen - Verminder stress. Stress kan een tol eisen op de gezondheid van je hart, dus het is belangrijk om manieren te vinden om je regelmatig te ontspannen en te ontstressen. Wat tijd voor jezelf nemen - al is het maar 10 of 15 minuten per dag - kan een groot verschil maken in hoe je je in het algemeen voelt. Diep ademhalen, mediteren, dagboeken bijhouden en tijd buiten doorbrengen zijn allemaal goede manieren om het stressniveau op natuurlijke wijze te verlagen

Conclusie


Voor je hart zorgen zou het hele jaar door een prioriteit moeten zijn, maar het is vooral belangrijk in de herfstmaanden als het verkoudheids- en griepseizoen in volle gang is. Door deze eenvoudige tips te volgen kun je je hart het hele seizoen gezond houden!

Mannen

Impotentie

Erectieproblemen

Erectie problemen

Impotent mannen

Impotent man

Impotentie startpagina

Link toevoegen

Link toevoegen